خراج شرجي او ناسور شرجي

icon 29 مايو 2021
هل الخراج الشرجي سببه ضعف المناعه؟ او لا!

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد امين يوسف
جراحة عامة
مرحبا،الخراج الشرجي ليس له علاقة بضعف المناعة ،ولاكن السبب الرئيسي لذلك هو انسداد غدد موجودة في منطقة الشرج ثم التهاب تلك الغذذ وتطوره الى خراج،،،

تعليقات الزائرين

زائر زائر

كنت بشتكي زمان من خراج شرجي في عضله الفخد الايسر وعملت عمليه للخراج دي الكلام ده من 10 سنين واكتر دلوقتي مكان الخراج حبايه صغيوة جدا وغندي امساك شديد والام اثناء التبرز والم ف القضيب

icon 30 مايو 2021