ما هي عملية تسليك عصب القدم

icon 3 أكتوبر 2012
ما هي عملية تسليك عصب القدم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
يتم تسليك عصب القدم عندما يكون أحياناً، غير سالك في مسراه، مما يعيق عمله، وتتم الإعاقة عادة من نمو عظمي،يحرف مساره ويؤثر على توصيله للدفعات الكهربائية، مما قد يؤدي إلى إضعاف الشعور في منطقة العصب مثل الخدر أو النمنمة. ويتم في التسليك بإزالة المعيقات وإعادة العصب إلى مساره الطبيعي.

تعليقات الزائرين

H H

لو سمحت ي دكتور انا جوزي عنده اختناق ف العصب والدكتور قاله عمليه تسليك وهتبقا غرز وبعد اسبوعين تقدر تمشي ع رجلك تاني بس ف خليل 4شهور هتحس بتحسن لحد ماالعصب يلم ع بعضه هل دا صحيح ي دكتور

icon 4 سبتمبر 2022
زائر زائر

والدتي بتعاني من عصب القدمين وبقالها ١٠ شهور ماشيه ع علاج بس للاسف مفيش نتيجه للعلم هيا مريضه سكر وبتتعالج منو وهل عمليه تسليك العصب ليها خطوره كبيره ونسبه نجاح العمليات دي بتكون كام وهل بترد تاني

icon 9 سبتمبر 2022