لو عامل عملية الدوالى ممكن ترجع تانى مع العلم انى عندى دوالى فى الساق

icon 16 أكتوبر 2009
لو عامل عملية الدوالى ممكن ترجع تانى مع العلم انى عندى دوالى فى الساق

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
الدوالي لا تعود وتظهر في نفس الأوردة، لأن الأوردة المنتفخة تستأصل في الجراحة عادة، إذا ظهرت دوالي مرة أخرى تكون في أوردة أخرى، ويجب أن يقرر الجراج استئصالها مرة أخرى من عدمه.