لو سمحت انا كنت في الصغر ادخل اشياء في فتحة الشرج حاجات كبيرة بس لفترات متباعدة بس كتير والكلام ده كان من 3 سنوات الحمد لله بطلت الحاجات دي وانا كمان سنتين هروح الكشف الطبي للجيش بس الحمد لله مفيش حاجة وبقدر اتحكم في البراز بس كتير اوي بيحصل عندي امساك كده يبقي فيه مشكلة يعني هتكشف في الجيش ارجوكم الرد لان الموضوع ده عامل عندي الم نفسي رهيب وكيف اشعربان فتحة الشرج في حالة اتساع

icon 29 سبتمبر 2013
لو سمحت انا كنت في الصغر ادخل اشياء في فتحة الشرج حاجات كبيرة بس لفترات متباعدة بس كتير والكلام ده كان من 3 سنوات الحمد لله بطلت الحاجات دي وانا كمان سنتين هروح الكشف الطبي للجيش بس الحمد لله مفيش حاجة وبقدر اتحكم في البراز بس كتير اوي بيحصل عندي امساك كده يبقي فيه مشكلة يعني هتكشف في الجيش ارجوكم الرد لان الموضوع ده عامل عندي الم نفسي رهيب وكيف اشعربان فتحة الشرج في حالة اتساع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
يبدو أن فتحة الشرج بخير، ما دمت تتحكم بالبراز والريح، فلا خوف عليك.