انا من حوالي خمس سنين مارست الجنس الشرجي حوالي ٤ مرات

icon 21 سبتمبر 2020
ومن حوالي سنه لاحظت وجود زائده لحميه علي فتحه الشرج بس مش بتوجعني ولا حاسه بيها اصلا فا معرفش دي عندي من زمان ولا هي نتيجه اني عملت كده وانا بقدم شرطه وبيكشفوا ممكن يعرفوا؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبدالحميد القدور
جراحة عامة
اهلا غالبا يوجد شق شرجي ناجم عن امساك وقد تكون من نوع الثؤلول الدهني الفحص السريري هو المشخص
الدكتور محمد دياب
نسائية وتوليد
الزوائد في منطقة الشرج والمستقيم إما أن تكون على حافة الشرج، وهي زوائد جلدية skin tags وهذه عادة تظهر بعد التئام الجلد، بعد شرخ في الشرج، أو بعد استئصال بواسير خارجية، أو تكون زوائد لحمية أو بوليبات POlyps وهي كتلة لحمية تكون داخل المستقيم، وقد تخرج للخارج.