قمت باجراء عمليه الشرخ الشرجي الداخلي من عدة اشهر و الى الان يخرج صديد واخدت مضاد حيوي وادويه يوم ويرجع بس دلوقتي اشعر بالم شديد وتورم مع صديد اصفر اللون واحيانا فيه خطوط حمرا

icon 19 ديسمبر 2018
قمت باجراء عمليه الشرخ الشرجي الداخلي من عدة اشهر و الى الان يخرج صديد واخدت مضاد حيوي وادويه يوم ويرجع بس دلوقتي اشعر بالم شديد وتورم مع صديد اصفر اللون واحيانا فيه خطوط حمرا

إجابات الأطباء على السؤال

الاستشاري محمد عمر عبد العليم
جراحة عامة
يجب الفحص لتقيم الحاله