عملت عملية المراره يوم الجمعه يعني من يومين امتي اقدر ادخن ﻷني بيجيلي صداع بسبب عدم شرب السجاير ؟؟؟ و بالنسبه للإسهال المتكرر هل ده عادي ؟؟ وشكرآ مقدماً

icon 7 يونيو 2015
عملت عملية المراره يوم الجمعه يعني من يومين امتي اقدر ادخن ﻷني بيجيلي صداع بسبب عدم شرب السجاير ؟؟؟ و بالنسبه للإسهال المتكرر هل ده عادي ؟؟ وشكرآ مقدماً

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد اكرم خسرف
جراحة عامة
بغض النظر عن اضرار التدخين فلاما نع منه بعد الصحو الكامل من التخدير ... يمكن تجنب الاسهار بالامتناع عن الماكولات الغنية بالدهون
الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
طبعا بعد يومين من الجراحة لامانع من الاكل والشراب وحتى التدخين لكن هذا لاتعتبره تشجيعا على التدخين لان التدخين معروف للجميع اضراره وتسبب للسرطان..نقول فقط الله يهديك ويبعدك عنه.

تعليقات الزائرين

Norhan KaLef Norhan KaLef

امتي يزيد وزني بعد عمليه المراره عشان بقالي اربع شهور عملت العمليه وضعفت اوي عايزه اي دواء حاجه تزيد وزني غير الاكل والجم وكده

icon 25 فبراير 2023