الناسور العصعصى المفتوح

icon 12 ديسمبر 2022
بنت أختى عملت عملية الناسور العصعصى عشان كان ملتهب جدا وبينزل دم وصديد فالدكتور عملها والجرح مفتوح من اخر عصعوصة الضهر لحد قبل فتحة الشرج كبيره جدا وكان حاطط فتيل ومخيط عليه وشاله بعد اسبوع وقلها تقعد فى ميه وتحط مرهم وتاخد برشام اوجمنتين بس الجرح كبير ومش متخيله ان ممكن يقفل وهى بتدرس ممكن تفيدنى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسامة العبدالله
جراحة عامة
الجرح المغتوح يحتاج شهرين الى ثلاثة لكي يغلق، الافضل تعقيم للجرح باجراء مغاطس ماء دافئ مع معقم بشكل يومي