مشكله في فتحه الشرج بحس بحرقان جامد لما بخلص حمام طول ماانا بعمل لا

icon 14 أغسطس 2020
بعد مااعمل حمام الخرم بيكون بره مش جوه وبيبقا طالع3 حاجات كده وافضل الف واتضايق لحد.مايهدا..لو عاوز اهديه خالص لاازم العضوم يقوم وافضل اضغط عليه لحد مايدخل الخرم ب فتحه الشرج

إجابات الأطباء على السؤال

على الاغلب لديك بواسير درجة ثالثة مع شرخ شرجي حاد على مزمن ... لا بد من اجراء الجراحة اذا لم تتحسن بالمعالجة الطبية

الدكتور محمد مصطفى الحبش
جراحة عامة

على الاغلب لديك بواسير درجة ثالثة مع شرخ شرجي حاد على مزمن ... لا بد من اجراء الجراحة اذا لم تتحسن بالمعالجة الطبية