ناسور عصعصي عاملو من 7 شهور

icon 3 مارس 2022
انا عامل عملية الناسور العصعصي من 7شهور و داخل في ال8 و الجرح مش بيوجعني و بطل ينزف و فاضلو حتة صغيرة مش عايزة تقفل و رحت لدكتور قلي أن الانسجة بتعتي ضعيفة ونا بغير علا الجرح كل يومين مرة فا كنت عايز حل ضروري +هوا في احتمال اعمل العملية تاني

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مهند السراحنة
جراحة عامة
بيقفل انشالله يحتاج وقت انصح باستمرار الغيارات تجنب التدخين الاكل الصحي الغني بالبروتين