مشكله التثدى عند الرجل

icon 28 أغسطس 2021
انا سنى 23 سنه كنت بدين شويه و خسيت بدون رياضه ف بقيت نحيف بعض الشئ بس ما زال حجم الصدر بدون تغيير بالاضافه ان حجم الحلمه كبير بس بتنكمش ف البرد هل دا كدا تثدى كاذب ولا حقيقى مع العلم ان لما بامسك الحلمه مش باحسب باى حاجه صلبه وكمان بالنسبه للعلاج هل فيه دوا ممكن استخدمه مع الرياضه زى nolvadex

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد حمدونه
جراحة عامة
هذا متوقع بعد الرجيم بس بحاجه لصوره سونار تتأكد من ترهل الثدي والغالب تحتاج جراحة تجميل للصدر