انا امى عندها مرض الفيل يريت تتوجه ل تخصصه ايه وليه علاج ولا وتعمل تحل

icon 8 مايو 2015
انا امى عندها مرض الفيل يريت اعرف تتوجه لدكتور تخصصه ايه وليه علاج ولا وتعمل تحليل ايه علشان نعرف

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
مرض داء الفيل او الوذمة اللمفية بالطرفين السفليين تشكل معضله بالعلاج لحد الان وكل الوسائل غير مشجعة . راجعي اخصائي جراحة اوعية دموية او اخصائي جراحة عامة.