اشعر بحكه وهرش فى منطقه الشرج واحيانا عند نزول البراز وغالبا تزول بعد تجفيف المنطقة مع العلم انى عملت استئصال قولون لانه كان بيه زوائد سبب الحكه والعلاج ايه

icon 16 أبريل 2015
اشعر بحكه وهرش فى منطقه الشرج واحيانا عند نزول البراز وغالبا تزول بعد تجفيف المنطقة مع العلم انى عملت استئصال قولون لانه كان بيه زوائد سبب الحكه والعلاج ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
يجب موافاتنا بتقرير التشريح المرضي بعد استئصال الكولون والعناية بالنظافة الشخصية بعد كل تبرز.