اانا أجريت عمليه قيصريه مع ربط للرحم من شهرين وانا اعاني من الاكتام والباسور وانا مرضعه هل يمكن أن استخدم علاج Bekunis

icon 20 مارس 2019
اانا أجريت عمليه قيصريه مع ربط للرحم من شهرين وانا اعاني من الاكتام والباسور وانا مرضعه هل يمكن أن استخدم علاج Bekunis

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن ابراهيم خليفة
جراحة عامة
اولا مافيش حاجة اسمها ربط رحم ممكن ربط انابيب لامانع من الاستخدام