ترهلات الثدى عند الشباب

icon 26 يونيو 2020
لو سمحت انا شاب عندي 22 سنه وعندي ترهل فى الثدي هو مش جامد بس في ترهل وعايز اتخلص منه اعمل ايه ارجو علاج فعال لو سمحت

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علاء السعبري
تجميلية
الخضوغ إلى عملية جراحية تجميلية هو الحل الامثل للتثدي عن الرجال
الدكتور محمد الفحار
جراحة تجميلية
هناك درجات مختلفة من الترهلات على حسب كمية الدهون و موقع الهالة البنية. يفضل أن يتم فحصك لتحديد درجة الترهل و كذلك الحلول الجراحية التى تناسب كل حالة بذاتها