من تلت سنين وقعت في زحاليق الماءعلي ضهري ومن وقتها وانا بحس بالم اسفل الضهر وبالذات فالجمب اليمين وبيوقف رجلي ومبعرفش ادوس عليها هل دا ليه علاقة بالاعصاب وايه المسكنات اخدها..

icon 31 مايو 2015
من تلت سنين وقعت في زحاليق الماءعلي ضهري ومن وقتها وانا بحس بالم اسفل الضهر وبالذات فالجمب اليمين وبيوقف رجلي ومبعرفش ادوس عليها هل دا ليه علاقة بالاعصاب وايه المسكنات اخدها..

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
غالبا هذا الالم مرتبط بالغضروف….