اختى عندها سرعة ترسيب وشوكه كعبية(عظميه)ذلك جعل رجلها توجعها ومش بتعرف تمشى عليها كتير واختى عندها 32 سنة ونسبة سرعة الترسيب فى الساعة الاولى 60 والثانيه 95 ارجو الرد والعلاج

icon 30 أغسطس 2015
اختى عندها سرعة ترسيب وشوكه كعبية(عظميه)ذلك جعل رجلها توجعها ومش بتعرف تمشى عليها كتير واختى عندها 32 سنة ونسبة سرعة الترسيب فى الساعة الاولى 60 والثانيه 95 ارجو الرد والعلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فارس هاشم تادرس
جراحة العظام والمفاصل
لا علاقة لسرعة الترسب بوجود المسمار العظمي بالكعب