انا عملت عمليه حزام معدة و بعد ما خسيت و وصلت رجعت تخنت تاني ووصلت لي

icon 30 مايو 2015
انا عملت عمليه حزام معدة و بعد ما خسيت و وصلت 88 رجعت تخنت تاني ووصلت لي 120ومش بعرف انام ع بطني لاني دايما بحس بالكبسوله الحزام وبكسلت امشي 3كيلو يوميا ونفسي اخس تاني اعمل ا

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية تغذية علا الرفاعي
تغذية
دايما اي عملية جراحية او معالجة نقصان الوزن بالعمليات لها اثار جانبية ولاننصح بها عليكي الاعتماد على نظام غذائي صحي وممارسه الرياضة اليوميه باشراف اخصائية تغذية