هل دا مرض نفسي وليه مسمي اصلا ولا لا

icon 25 مارس 2020
منعزله دايما ومش بحب اختلط بالناس كتير ؛ الصداع مش بيروح وبيجيلي نغزات ف قلبي وف كتفي كتير ومعرفش ايه السبب اي حد بيبق موجود فحياتي مش بسيبه ل فتره كبيره بحس انه دايما هيجيله وقت وهيمشي ف انا ال ببعد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ايمن عرقسوسي
الطب النفسي
انت في مقتبل العمر نظمي حياتك بشكل متوازن وصحي نمي هواياتك الشخصية واكتشفي قدراتك وابدئي بتنميتها والاستفادة منها خذي قسطا مناسبا من النوم ابقي ضمن الاطار الاسري واعملي على تطوير علاقتك الاسرية