بنت بحس ان بكره نفسى و شكلى ودايما بحقد على الناس انهم احسن منى عندى ر

icon 27 مارس 2016
بنت 21 بحس ان بكره نفسى و شكلى ودايما بحقد على الناس انهم احسن منى, عندى رغبه فى الموت و دائما ابكى و بحس ان حياتى بلا معنى و انى اسؤء حظ , حاولت احب نفسى معرفتش

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ديفيد جورج مشرقي
معالج نفسي
هذه الأعراض التي تعانين منها ترجح إصابتك بالاكتئاب، أنصحك بزيارة طبيب نفسي لتقييم حالتك بدقة ووضع الخطة العلاجية المناسبة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

اكتشفت اني عندي الرهاب الاجتماعي الموضوع متعب و موضوع الثقة في النفس أنا شبه ما أعرفش حاجة عن الثقة بالنفس، ماما السبب كلام ماما اثر فيا مبقاش عندي ثقة فنفسي خالص عايزه اخبي وشي من الناس من كتر قبحتي بكرهه كل حاجه في نفسي دايما كانت بتتريق علي شكلي ودايما بتتريق علي جسمي وعلي كل حاجه ودايما كانت بتقارني بالناس هي بتحس كده بطريقة كلامها أنها بتنصحني بس هي غلطانه هي بدمرني أتمني أن حد يساعدني

icon 21 يونيو 2021