بقالي مدة اي حاجة سهل تعصبني و كتير باحس اني متضايقة من غير سبب مبقتش باعرف اسيطر علي زعلي ده باحس اني عايزة اقعد لوحدي تجنبا لاني اضايق حد بعصبيتي انا خرجت من قصة حب من شهرين

icon 19 مارس 2017
بقالي مدة اي حاجة سهل تعصبني و كتير باحس اني متضايقة من غير سبب مبقتش باعرف اسيطر علي زعلي ده باحس اني عايزة اقعد لوحدي تجنبا لاني اضايق حد بعصبيتي انا خرجت من قصة حب من شهرين

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
اعراض نفسيه واضحه بعد قصة حب اذا كانت تتحسن بالتدريج فهذا يعني انها ستنتهي لوحدها اما اذا استمرت وزادت فلا بد من علاجها