بعاني من اكتئاب شديد و علطول بعيط و.. وفقدان الشهيه بطريقه سيئه جدا بسبب الزعل ممكن حضرتك تقولي اعمل ايه عشان اطلع من حاله الاكتئاب ده انا بجد عاوزه اطلع من الفتره

icon 18 يونيو 2019
بعاني من اكتئاب شديد و علطول بعيط و.. وفقدان الشهيه بطريقه سيئه جدا بسبب الزعل ممكن حضرتك تقولي اعمل ايه عشان اطلع من حاله الاكتئاب ده انا بجد عاوزه اطلع من الفتره

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ياسمين حسن
معالج نفسي
يلزمك مساعده طبيب نفسي للوقوف ع الوضع واتخاذ اللازم

تعليقات الزائرين

mena ghali mena ghali

مخنوقه ومش بقدر اسمع صوت جمبي ومش عاوزه صوت يحصل. ومش طايقع اتكلم ومطفيه اووي واتهديت وهاديه طول الوقت ومخنوقه اوووي

icon 27 يونيو 2022