بالنسبة للشخص مريض نفسي انفصام الشخصية هل له علاج وبالنسبة الدواء هل يستعمله مدى الحياة وشكرا

icon 13 أغسطس 2018
بالنسبة للشخص مريض نفسي انفصام الشخصية هل له علاج وبالنسبة الدواء هل يستعمله مدى الحياة وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
له علاج بالدواء الدائم

تعليقات الزائرين

زائر زائر

ابنى عنده ٢٠ سنه من شهر فبراير بدأ يتعب بسيط ولكن فى اول مارس بدأت هلاوس وضلالات روحت لاكثر من طبيب رفض العلاج والاقتناع انه مريض روحت لدكتور اداله انفيجا حقن ١٥٠ بس مر ٥ اسابيع مبيحصلش تطور اعمل ايه

icon 26 مايو 2023