هل اعانى من مرض نفسى ام لا

icon 26 يوليو 2020
انا مش اجتماعى اوى ومبعرفش اعبر عن مشاعرى كويس ولا افتح مواضيع هل دة مرض نفسى

إجابات الأطباء على السؤال

د. يوسف الراعوش
معالج نفسي
تعتبر هذه الاعراض من الرهاب الاجتماعي ينصح بمراجعة طبيب نفسي لاستكمال السيره المرضيه والقيام بوصف علاج سلوكي معرفي او دوائي حسب ما يراه

تعليقات الزائرين

R R

انا مش اجتماعية ومعنديش صحاب كتير زي باقي زمايلي ومبتعودش على حد بسرعة باخد وقت كبيير مش اقل من سنة.. مبعرفش اعبر عن مشاعري لحد حتى لأمي ودا عاملي مشاكل كتير معاهم وهم مش قادرين يفهموني انا بكره اني مبقدرش اعبرلهم عن حبي ليهم او اعبر عن اي حاجة زي باقي الناس دي حاجة مزعلاني ومضايقاني اوي بجد

icon 4 نوفمبر 2022