انا عندى اعانى من foot fetish والمازوخيه من وانا عندى سنين هل ده هيؤثر

icon 25 أبريل 2016
انا عندى 16 سنه اعانى من foot fetish والمازوخيه من وانا عندى 8 سنين هل ده هيؤثر عليا فى المستقبل فى الزواج وهل الرغبه ديه ليها علاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ايمن عرقسوسي
الطب النفسي
تحتاج لمراجعة معالج سلوكي بهدف التشخيص وتقديم العلاج الدقيق لان ذلك ان لم تعالجه ستؤثر على مستقبل حياتك