انا اعانى من صداع نفسى وباخد علاج انافرانيل وزولام وغير ت العلاج واخدت

icon 25 يوليو 2018
انا اعانى من صداع نفسى منذ 15عام وباخد علاج انافرانيل وزولام وغير ت العلاج واخدت اكسفور ودوجاتيل والصداع زات اكتر فيارت اى دكتور نفسى يفيدنى ولكم الشكر

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
التشخيص غير كافي ولا بد من وضوع الاضطراب النفسي المرافق للصداع ثم يكون العلاج اكثر دقه