عملت عمليه مرارة ومازالت الامها ولون البول اصفر ماذا يدل ذلك

icon 1 أبريل 2020
لون البول اصفر الم في اعلى البطن تقيء اسهال

إجابات الأطباء على السؤال

د. عادل راجى
باطنية
قد تستمر الام المرارة بعد ازالتا لبصعة اسابيع .. اكتر من 5اسابيع ارض نفسك علي طبيب.. ملحوظة الالم بيقلل من اسبوع للتاني ان زاد او ظل كما هر اعمل اشعة بالكمبيوتر مقطعية ع البطن وكشف لدي جراح..

تعليقات الزائرين

زائر زائر

معدتى قالبه بقالها كام يوم وانهارده اليوم التالت ولما اخدت مطهر معوي عملت اسهال تلت مرات ولاحظت بالصدفه أن البول اصفر فاقع

icon 26 مايو 2023