لما اشعر بالبرد و الجو حار و قام الطبيب بالكشف السريري على الغده الدرقية و قمت بعمل تحاليل صورة دم وظائف كلى كبد سكر ضغط سليم وتعالجت من ميكروب معده و اتناول علاج قولون الان

icon 24 أبريل 2019
لما اشعر بالبرد و الجو حار و قام الطبيب بالكشف السريري على الغده الدرقية و قمت بعمل تحاليل صورة دم وظائف كلى كبد سكر ضغط سليم وتعالجت من ميكروب معده و اتناول علاج قولون الان

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد حمدي محمد وهدان
باطنية
ممكن تعمل تخليل تيفود