عندي الم في اعلى البطن في المنطقه العلوية ممتد الى الجهتين مع الألم لتحت القفص الصدري وحريق شديد وفقدان الشهيه في الأكل مع يبوسه بالبراز والألم يأتي دائماً قبل الدوره ٣ ايام

icon 30 سبتمبر 2016
عندي الم في اعلى البطن في المنطقه العلوية ممتد الى الجهتين مع الألم لتحت القفص الصدري وحريق شديد وفقدان الشهيه في الأكل مع يبوسه بالبراز والألم يأتي دائماً قبل الدوره ٣ ايام

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بلال الجوابره
باطنية
سلامات ... هل تعانين من اي امراض او تاخذين اي علاجات بشكل منتظم ؟ يجب عمل فحوصات دم مخبريه ومن ثم مراجعة أخصائي جهاز هضمي وكبد لعمل تنظير هضمي علوي للتشخيص .. يجب تنظيم الوجبات وشرب المياه بشكل كافي ..

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندي مشكلة بستمرار في المعدة بعدم الراحة والشعور بالمتلاء وتحجر اعلي البطن بعد الأكل وبدون اكل بتكون البطن عاليا من فوق مع ألم حرقة في المعدة وجالي من فترة قريبة حرقة في السدر الشمال مع الكتف شديد مع كتمة في التنفس ثقل علي السدر وجالي في وقت تاني في الاتجاه اليمين مع ألم في الظهر مع التنفس هل محتاجة تحليل ايه عشان اعرف المشكلة اللي عندي بالإضافة كنت تعبت من فترة بالكلي وعملت أشعة وتحاليل طلع عندي ارتجاع في الكلي الشمال ودهون علي الكبد ولحد دلوقت انا روقت من الكلي بس معملتش من وقتها تحليل

icon 14 ديسمبر 2021