عنده فيرس سي وسرطان في الكبد ووعند غيبوبة كبد ولا بياكل ولا بيشرب ولو

icon 6 أغسطس 2015
والدي عنده فيرس سي وسرطان في الكبد ووعند غيبوبة كبد ولا بياكل ولا بيشرب ولو سمحتم ايه الحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمار خليل ابو رجيله
باطنية
الحل المتابعة المستمرة مع المختص .. ومادرجة السرطان ..؟؟ الغيبوبة في علاجات بيتم أخذها للاقلال منها .. مع تحسين النظام الغذائي ..بلاش بروتينات ودهون ولحوم