زوجتى فى الشهر الثامن و تعانى من الكجه و زياده خفقان القلب و ضيق تنفس هل يؤتر على صحة الجنين مع العلم ان ليس كلهن مع بعض الكحه و الخفقان القلب و الضيق التنفس

icon 4 فبراير 2019
زوجتى فى الشهر الثامن و تعانى من الكجه و زياده خفقان القلب و ضيق تنفس هل يؤتر على صحة الجنين مع العلم ان ليس كلهن مع بعض الكحه و الخفقان القلب و الضيق التنفس

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
عليك مراجعة طبيبها للفحص السريري لتوجهك للتخصص المعني ولاجراء اللازم