مريضة ضغط و سكر تتناول ادويه بصوره منتظمه

icon 10 يوليو 2020
درجة الحراره امبارح كانت٣٨.٢ و النهارده نزلت لحد وصلت٣٧.٣ والكحه بسيطه بس فيها بلغم وفي ارهاق عام وصداع خفيف بيروح وييجي..ده كورونا ولا؟ مع العلم تأخذ galvas50/1000&Concor5

إجابات الأطباء على السؤال

لا يجب أن تكون كورونا بس ممكن التهاب بالقصبات الهوائية يفضل تأخذ مضاد حيوي لمدة ٧ ايام واذا لم يوجد أي تحسن يفضل اجرائ صور للصدر وبعض الفحوصات

د. يزبد السلمات
الجهاز الهضمي والكبد

لا يجب أن تكون كورونا بس ممكن التهاب بالقصبات الهوائية يفضل تأخذ مضاد حيوي لمدة ٧ ايام واذا لم يوجد أي تحسن يفضل اجرائ صور للصدر وبعض الفحوصات