تعاني ابنتي من إمساك مع صعوبة في إخراج البراز وصوت في الامعاء وقد شخصها طبيبها على انه عدم اكتمال نمو الامعاء لكن الدواء الذي وصفه لم يعطي نتيجة مع العلم انها تبلغ 8اشهر شكراً

icon 1 مارس 2016
تعاني ابنتي من إمساك مع صعوبة في إخراج البراز وصوت في الامعاء وقد شخصها طبيبها على انه عدم اكتمال نمو الامعاء لكن الدواء الذي وصفه لم يعطي نتيجة مع العلم انها تبلغ 8اشهر شكراً

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
لاعطائك اى معلومات مفيده لابد من معرفه سن بنتك

تعليقات الزائرين

Alaa saker Alaa saker

السلام عليكم بنتي عمرها سنة ونص كانت بترضع طبيعي وفطمتها من تلات اسابيع بتعمل حمام كل يوم الحمدلله بس بصعوبة جدااااااا وعياط وصريخ كل يوم وتفضل تخبط رجليها على الأرض وتحضني وتشد عليا اوي لحد اما تخلص مش عارفة اعمل ايه ؟

icon 15 مارس 2024