بعد والتحيه ممكن كيف اتخلص من دهون الكبد ب العلاج ام ب ببعض المشروبات

icon 9 أكتوبر 2015
بعد السلام والتحيه ممكن اعرف كيف اتخلص من دهون الكبد ب العلاج ام ب ببعض المشروبات وكيفيه الاستخدام وشكراااااااااااا

إجابات الأطباء على السؤال

د. قاسم محمد عمار
الجهاز الهضمي والكبد
علاج دهون الكبد حسب السبب بإنقاص الوزن والحمية بالبدانة وضبط السكر عند السكريين وترك الكحول عند الكحوليين وممارسة الرياضة وتناول مركبات الستاتينات حسب نسبة الدهون بالدم