اول ما باكل وشى بيحمر وبحس بضغط فى وجهى وبترعش وبليل رجلياوايديا بيهرشونى جدا ومبعرفش انام غيرلمااشيل الغطاوبيطلعلى فسافيس فجسمى من٣سنين اوقات معدتى بتوجعنى والصبح رجليا بتوجع

icon 25 يناير 2019
اول ما باكل وشى بيحمر وبحس بضغط فى وجهى وبترعش وبليل رجلياوايديا بيهرشونى جدا ومبعرفش انام غيرلمااشيل الغطاوبيطلعلى فسافيس فجسمى من٣سنين اوقات معدتى بتوجعنى والصبح رجليا بتوجع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
الاسباب كثيره  ومتنوعه عليك مراجعة طبيبك لتوجيهك للتخصص المعني  للفحص السريري واجراء اللازم