انا مصابة بمرض حمى البحر الابيض المتوسط وراثة عن ابى واكتشفتة وانا عندى 5 سنين وانا عندى 19 سنة ومكنتش باخد لة علاج وهو بيتكرر عليا من سنتين كل اسبوع هل هو اثر على الكلى

icon 3 سبتمبر 2015
انا مصابة بمرض حمى البحر الابيض المتوسط وراثة عن ابى واكتشفتة وانا عندى 5 سنين وانا عندى 19 سنة ومكنتش باخد لة علاج وهو بيتكرر عليا من سنتين كل اسبوع هل هو اثر على الكلى

إجابات الأطباء على السؤال

د. قاسم محمد عمار
الجهاز الهضمي والكبد
طبعا احمى البحر المتوسط اختلاطات عدة ان لم تعالج بالكولشيسين منها كلوية وغيرها يجب أخذ العلاج بجرعة صيانه مدى الحياة