انا ذهبتو الي الجيش فقلولي اني مصاب بي فيروس c فتواجهت فروا الي ال فقا

icon 22 نوفمبر 2018
انا ذهبتو الي الجيش فقلولي اني مصاب بي فيروس c فتواجهت فروا الي الدكتور فقال انني فعلا مصاب بي نسبه اسمها قطط الفيرس ودي ملهاش علاج ولا اي علاج ظهر حتا الان فنا مش عارف اعمل أيه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور وليد حسن عبدالرحيم
باطنية
الف سلامه علي حضرتك، برجاء الذهاب الي طبيب كبد اخر لعمل الفحوصات اللازمه و كتابه العلاج المناسب.
الدكتور هشام الوكيل
الجهاز الهضمي والكبد
عليك الكشف عند طبيب كبد متخصص لعمل التحاليل اللازمة و تقييم الحالة و تحديد العلاج المناسب