انا باخد كورس منشطات كمال اجسام ٣سم ديكا و٢سم بولدنون و٣سم سيبونات و ٥حبات دينبول اسبوعيا الكورس دا لمده شهرين عايز اعرف ضرره واعمل ايه لما اخلصه وهل اقلل الفتره ولا اخلصه

icon 6 فبراير 2015
انا باخد كورس منشطات كمال اجسام ٣سم ديكا و٢سم بولدنون و٣سم سيبونات و ٥حبات دينبول اسبوعيا الكورس دا لمده شهرين عايز اعرف ضرره واعمل ايه لما اخلصه وهل اقلل الفتره ولا اخلصه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علاء ماجد اليبرودي
الجهاز الهضمي والكبد
أقلع فوراً لأن يضر الكبد و القلب و العظم و الخصوبة