الاستفسار عن التهاب الكبد بي مع وجود انزيمات مرتفعه من ١٠ سنين..والعلاج خديثا بعقار تينوفوفير ٢٤٥ ونزول في الانزيمات؟؟؟بالفعل من ست اشهر بدأت باخد العقار وبدأت انزيمات بالنزول

icon 13 يونيو 2019
الاستفسار عن التهاب الكبد بي مع وجود انزيمات مرتفعه من ١٠ سنين..والعلاج خديثا بعقار تينوفوفير ٢٤٥ ونزول في الانزيمات؟؟؟بالفعل من ست اشهر بدأت باخد العقار وبدأت انزيمات بالنزول

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد المهدي
الجهاز الهضمي والكبد
تمام وعليك المتابعة مع طبيبك