الم بالكلي مع العلم كنت بتعالج منها وانا صغيرة ما السبب

icon 6 سبتمبر 2019
أشعر بألم فى كلية اليمنى من فترة مش بعيدة.كنت بحس بنغزات جامدة فيها.كنت بحس ان حتة فى كلية بتوجعنى زى النقطة.ونقطة تانية بتوجعنى وكانت بتجيلى مثلا كل يومين لحد النهاردة الصبح مكنتش جات قبلها وخلاص الحمد لله اختفت لقيت فجأة كأن حد ضربنى جامد فى كليتى او حاجة ضربت وبعدها حسيت بنغزات تانى بس بوجع اكتر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد حمدي محمد وهدان
باطنية
غالبا هناك ارتجاع علي الكلي.تحتاج اشعه تليفزيونيه واشعه اثناء البول