انا عندى وعندى الم فى البطن مستمر ممكن لتلاتة او ممكن يوصل لاسبوع ولما

icon 16 أكتوبر 2015
انا عندى 20 سنة وعندى الم فى البطن مستمر ممكن لتلاتة او ممكن يوصل لاسبوع ؟!! ولما باخد ادوية القولون بيقى زى مسكن مش اكتر ؟! عاوزة بس اطمن !

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
ارجو ان تطمءنى انت صغيره فى السن و غالبا عندك القولون العصبى ممكن ان تاخذى دواء مثل ليبراكس حبه مرتين يوميا عند الضروره