ازاي انزل رمله علي الكلي الدكتور قال انها صغيره بقالها ٣ شهور لحد الوقت منزلتش وبكتر في الماية لترين في اليوم وكنت باخد فوار ابيماج وخلصت ٤ علب كملين ونسبة الاملاح عاليه ؟؟

icon 11 مارس 2019
ازاي انزل رمله علي الكلي الدكتور قال انها صغيره بقالها ٣ شهور لحد الوقت منزلتش وبكتر في الماية لترين في اليوم وكنت باخد فوار ابيماج وخلصت ٤ علب كملين ونسبة الاملاح عاليه ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
من الافضل مراجعه الطبيب لكي يتم اجراء الفحوصات اللازمه والتاكد من ان ما زال موجودا او ان الموت قد انتهى