اختى عندها الصفراء وعملنا كل التحاليل اللازمه وقال لها الطبيب نسبة الصفراء عليا جداً بسبب التهاب فى الكبد ( بس احنا مش متاكدين من هذا الكلام الرجاء المساعده

icon 26 أبريل 2016
اختى عندها الصفراء وعملنا كل التحاليل اللازمه وقال لها الطبيب نسبة الصفراء عليا جداً بسبب التهاب فى الكبد ( بس احنا مش متاكدين من هذا الكلام الرجاء المساعده

إجابات الأطباء على السؤال

د. قاسم محمد عمار
الجهاز الهضمي والكبد
يجب عمل تحليل Alt.. Sat للكبدفان كانت طبيعي فقد يكون لديها انسداد المجاري الصفراوية ويعرف بعمل ايكو كبد ومرارة