اريد معرفه التحاليل ماذا يوجد بها

icon 31 مايو 2022
ولدتي تعاني من ضيق شديد ف الصدر وعملنلها تحاليل وطلع نسب عاليه

الملفات المرفقة:

7B1D1C51-42F5-4D00-828A-398D056DC0F4 6F3E9119-0F93-4059-9C7D-DBABA51AD46A

إجابات الأطباء على السؤال

التحليل فيه نسبة CRP، واللي بيبين إن درجة الالتهاب في الجسم، عالية، وذلك نتيجة وجود ميكروب في البول، أو التهاب في الصدر، أو التهاب في الحلق. فأي التهاب في الجسم بيرفع نسبة CRP أو دلالة الالتهاب دي.

فده محتاج طبيب يشرف على المريض ويعرف مصدر هذا الالتهاب. ولكن نسبة الالتهاب بسيطة ومفيهاش مشاكل كبيرة قوي، يمكن تكون نزلة شعبية عادية. ، هي إللي عاملة شوية ضيق في الصدر.

ولكن وجود ضيق في الصدر شديد ومتكرر بيحتاج إن نعمل رسم للقلب.

د. اسامه غانم
القلب والاوعية الدموية

التحليل فيه نسبة CRP، واللي بيبين إن درجة الالتهاب في الجسم، عالية، وذلك نتيجة وجود ميكروب في البول، أو التهاب في الصدر، أو التهاب في الحلق. فأي التهاب في الجسم بيرفع نسبة CRP أو دلالة الالتهاب دي.

فده محتاج طبيب يشرف على المريض ويعرف مصدر هذا الالتهاب. ولكن نسبة الالتهاب بسيطة ومفيهاش مشاكل كبيرة قوي، يمكن تكون نزلة شعبية عادية. ، هي إللي عاملة شوية ضيق في الصدر.

ولكن وجود ضيق في الصدر شديد ومتكرر بيحتاج إن نعمل رسم للقلب.