واشعر بالتعب وسرعة دقات القلب عند بذل اقل جهد حتى ولو كان المشي بسرعة

icon 8 ديسمبر 2012
عمري 17 سنة واشعر بالتعب وسرعة دقات القلب عند بذل اقل جهد حتى ولو كان المشي بسرعة ما الحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
سبق أن تمت الإجابة
الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
يصعب الحديث عن الحالة دون الوقوف على تفاصيل أخرى لاسيما أنك في عمر صغير بالنسبة لأي خلل عضوي مكتسب ولذلك ننصحك أولا باجراء فحص طبي للتحقق من عدم وجود علامات سريرية معينة يمكن أن تشير إلى سمنة أو عدم لياقة بدنية, أو فقر دم أو مشكلة تنفسية أو تتعلق بصممات القلب,

تعليقات الزائرين

زائر زائر

اشعر بالتعب وسرعه في دقات القلب حتى لو ابذل جهد بسيط في البيت ايش السبب عمري ٣٥

icon 23 مارس 2023
زائر زائر

انا دايما بحس كده ف دقات قلبي سرعه وكمان مش بنهجان وكمان من اقل مجهود ولا حتي كنت بصلي وانا بحس بكده علي طول ومن غير اي سبب مفاجئ كده

icon 16 أبريل 2023