العاده السريه و تسارع دقات القلب

icon 21 مايو 2021
مارست العاده السريه بصوره متكراره ولمن طويله ولاحظت بد فتره تسارع في دقات القلب بشكل شبه مستمر خصوصا عند النوم وحتى بعد ترك العاده ما يقارب شهر او اقل لمن ترجع نبضات قلب الى حالتها الطبيعه ولحد الان الاحظ تسارع في الدقات القلب وعندي استيقاظي من النوم اشعر بتنمل في يدي واني حاليا عمري ٢٢سنه

إجابات الأطباء على السؤال

د. علي عبد السلام مناع
القلب والاوعية الدموية
نعمل صوره دم كاملة لان غالبا دى انيميا من كثره ممارسة العاده السريه