عملت عملية تغيير الصمام الأورطي وتصليح واحد تاني في نفس الوقت في مستشفي نيويورك من ثلاثة شهور حتي الان بحس في وجع في صدري وزقان في الوجه والشفايف في اقل مجهود نفس الا حصل قبل

icon 22 أبريل 2018
عملت عملية تغيير الصمام الأورطي وتصليح واحد تاني في نفس الوقت في مستشفي نيويورك من ثلاثة شهور حتي الان بحس في وجع في صدري وزقان في الوجه والشفايف في اقل مجهود نفس الا حصل قبل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اشرف احمد حسني
القلب والاوعية الدموية
لازم تعمل ايكو وتتعرض على طبيب قلب