اي العلاج و اي السبب ف الاعراض دي

icon 5 ديسمبر 2019
صداع جامد و بينزل ع عيني و اوقات كتير مجرد طلوع السلم قلبي بوحعني جامد او حتي لو عملت اي مجهود مش بقدر اتحمل الوجع لمده ربع ساعه و بعدها بيروح

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
لا داعي للقلق لكن اسباب ذلك كثيرة والفحص الطبي السريري يسمح بالتحقق من خصائص الصداع و الألم وباقي الاعراض ويكشف عن العلامات التي قد تكون موجودة ويمكن ان تساعد في تحديد السبب