انا عمرى و انا عندى برد و انهاردة شعرت بنغزات فى الصدر الايسر ناحية ال

icon 15 يونيو 2015
انا عمرى 17 عام و انا عندى برد و انهاردة شعرت بنغزات فى الصدر الايسر ناحية القلب دقيقتان و تروح كدا و بليل جالى الم فى الكتف الايسر انا خايف ليكون عندى -حاجة بنام فى تكيف انا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسمر محمد رمضان
القلب والاوعية الدموية
العمر لا يتناسب مع وجود مرض إكليلي لكن يجب اجراء استقصاءات عند طبيب قلب لنفي السبب القلبي و الغالب هو الم جداري المنشأ