الم في اعلي منتصف الصدر

icon 10 يونيو 2022
الم اعلي منتصف الصدر غير مستمر كثيرا و يشبه نغز السكينه و يسبب في عدم تحريك الجسم وعند الضغط عليه يسبب الم لكن لا يحدث الا كل فتره

الملفات المرفقة:

2022_06_10 7_44 PM Office Lens _1_ 2022_06_10 7_44 PM Office Lens

إجابات الأطباء على السؤال

د. عماد فهمي
القلب والاوعية الدموية
الاشعه كويسه مافيش فيها حاجه بس الالم في الصدر في النتصف وعند الضغط عليه يسبب الم ده كده الم في عظام الصدر وليس له علاقه بالقلب